Dolar 34,0888
Euro 38,0982
Altın 2.840,42
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Az Bulutlu
Mersin
28°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C

“AMAÇ SPORUN ZİRVESİNE ÇOCUKLARI GETİRMEK”

Akdeniz Zirvespor yeni kurulmasına rağmen Akdeniz İlçesinde genç oyuncuların ilk tercih edilen kulüpler içine girmeyi başardı. İlk adı Çay Çilekspor olan Zirve Tekstil firmasının sahibi İş insanı Ayhan Türkan’ın girişimleri ile isim değişikliğine giderek Akdeniz Zirvespor ismini alan kulüp kısa sürede gençlerin umudu oldu. 100’e yakın lisanlı sporcusu ile kısa sürede adından söz ettiren kulüp başkanı Ayhan Türkan yaptığı açıklamada amaçlarını ve gelecekte ki planlarını anlattı.

“AMAÇ SPORUN ZİRVESİNE ÇOCUKLARI GETİRMEK”
A+
A-

ÇOCUKLAR SPOR YAPSIN
Başkan Ayhan Türkan yaptığı açıklamada:  “2021/2022 sezonunda Sergen Yalçın hocamızın girişimleri ile kurulan Çay Çilek Spor Kulübümüz isim değişikliği başvurusu yaparak Akdeniz Zirve Spor Kulübü olma aşamasındadır. Kulübü alıp başkanı olmamda ki tek amaç Çay, Çilek ve Özgürlük Mahalleri başta olmak üzere Akdeniz bölgesinde ulaşabileceğimiz tüm çocuklarımıza  spor yaptırabilmek.

Onları kötü alışkanlıklardan, dijital ortamın olumsuzluklarından kurtarabilmek ve özellikle imkânsızlıklardan dolayı bir spor kulübüne gidemeyip kaybolan yetenekleri spora kazandırmak, gelecekte ülkemize faydalı bir birey olarak yetiştirebilmektir. Bu aşamada hiçbir çocuğumuzdan aidat alınmamakta ve tüm malzemeleri ücretsiz verilmektedir.

Amaç sporun zirvesine çocuklarımızı getirebilmektir. 2021/2022 sezonunda A Takım, U/14, U/10, U/11 kategorilerinde katılmış olup 5 ay gibi kısa bir sürede 75 lisansı ve açmış olduğumuz futbol okullarımız ile 165 yavrumuza hizmet etmekteyiz. Bu konuda tüm sorumluluk Abdulkadir Çıkan hocamızda olup, kısa sürede yapılan bu olağan üstü çalışma ve özverilerinden dolayı Mehmet Kurtar, Samet Çıkan hocalarıma ve kulüp başkan yardımcım Ömer Aluç’a çok teşekkür ederim.” dedi.