Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 26°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 30°C
Çar 30°C

BAŞKAN YILMAZ, ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Mahalle gezileri ile vatandaşların isteklerini dinleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mithat Toroğlu Mahallesi’nde oyun oynayan çocuklara sürpriz yaptı.

BAŞKAN YILMAZ, ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
A+
A-

Başkan Yılmaz, yaz tatilinin keyfini çıkaran çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Başkan amcalarını karşılarında gören çocukların mutlulukları ise gözlerine yansıdı.

Çocuklara eğlenirken öğrenecekleri boyama kitabı da hediye eden Başkan Yılmaz, onlara gelecekteki hedeflerini sordu ve nasihatlarda bulundu.

BAŞKAN YILMAZ; “ONLAR MUTLU OLDUKÇA BİZ DE HUZURLU OLUYORUZ”
Çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Hayata geçirdiğimiz her çalışmada çocuklarımızı, gençlerimizi unutmuyoruz. Onların gülen yüzü bize enerji veriyor” dedi.

“Toroslarımızda biz büyük bir aileyiz. Ailemizin her bir ferdinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını gidermek ve yanlarında olmak en öncelikli görevlerimiz arasında” diyen Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimizle aramızda bir gönül bağı oluştu. Mahalle ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımıza isteklerini sorduğumuz gibi çocuklarımızla da sohbet ederek bizlerden neler istediklerini öğreniyoruz. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu ve huzurlu oluyoruz. Bizim tüm gayemiz onlara sağlıklı ve huzurlu bir gelecek sunabilmek” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de Başkan Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, hayata geçirilen başarılı hizmetlerin devamını diledi.