Dolar 34,0834
Euro 38,1062
Altın 2.843,66
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Az Bulutlu
Mersin
28°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C

BOZYAZI BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BOZYAZI BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
A+
A-

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya bölgesinde yapılan çalışmaları hem yerinde inceliyor hem de yapılması gereken çalışmalarla ilgili ekiplere talimat vererek çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Belediyeye bağlı Fen İşleri ekiplerince Tekmen Mahallesi, Akdeniz Mevkii Silifke Sokakta asfalt öncesi hazırlıkları tamamlanan yolu yerinde inceleyerek asfaltlanma talimatını veren Belediye başkanı Çetinkaya ihtiyaç duyulan her bölgeye ekipleri anında seferber ederek tahrip olan cadde ve sokakların iyileştirmesini yaptırıp  asfalt çalışmasını gerçekleştiriyor. Bu çalışma kapsamında asfalt öncesi hazırlıkları tamamlanan Tekmen Mahallesi, Akdeniz Mevkii Silifke Sokakta asfalt dökülerek vatandaşın kullanımına açıldı.

Öte yandan yine bölgede Belediye ekiplerinin programı dahilinde Bozyazı Belediyesi Park bahçe müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından şehrin görüntüsü açısından güzelleştirme çalışmaları kapsamında ağaç budama ve form verme çalışmaları da yapılarak temiz bir görünüme kavuşturuluyor.

Belediyeye ait personeller tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek hem personellerle hem de vatandaşlarla bir araya gelene Bozyazı Belediye başkanı Mustafa Çetinkaya Bozyazı ve civarında bulunan halkımızın daha güzel bir yaşam sürebilmesi için Bozyazı Belediyesi olarak aralıksız çalışmalarımız devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi bozyazı için çalışıyoruz” dedi.