Dolar 34,0867
Euro 38,1294
Altın 2.847,93
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Az Bulutlu
Mersin
28°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C

KARACAİLYAS ATAĞA KALKTI

KARACAİLYAS ATAĞA KALKTI
A+
A-

Mersin Süper Amatör Ligde mücadele eden Mersin Karacailyas Veteranlar Kulübü yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Bu sezon üst sıraları hedefleyen Karacailyas ekibi ilk transferini gerçekleştirdi. Geçmişte Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ekiplerde forma giyen Mustafa Akı yeni sezonda Karacailyas forması giyecek.

Tecrübeli oyuncu Mustafa Akı kendisini Karacailyas’lı yapan imzanın ardından yaptığı açıklamada “Karacailyas Veteranlar Kulübü’nün bende ayrı yeri var. Mehmet Akyürek hocamın beni istemesi ile hiç düşünmeden imzayı attım. Umarım her iki taraf içinde hayırlısı olur. Kurulacak güçlü kadro ile birçok takımın canını yakacağız diye düşüyorum” dedi.

Hocaların hocası Mehmet Akyürek ise “Mustafa gibi değerli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Bundan sonra da Mustafa gibi karakterli, bize uygun oyuncular alacağız. Hedefimizde en 5 oyuncu alarak üst sıraları zorlayan bir ekip olmak. Geçen dönemde ki kadromuzun büyük bölümünü koruduk. Zaten bizde gönüllük esas. Bizim takımımızda para her zaman 2’nci plandadır” şeklinde konuştu.