Dolar 34,1127
Euro 38,1086
Altın 2.863,45
BİST 9.941,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C

9 YILDIR YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Hayırsever kamu personeli Halil Öz, 9 yıldır yüzlerce insana yardım eli uzatıyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki okullara gönderilen kitaplar ve açtığı kütüphanelerin yanı sıra engelli bireylere tekerlekli sandalye yardımı yapan Öz, yine yüzlerde tebessüm oluşturdu.

9 YILDIR YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
A+
A-

Engelli bireylerin yaşadığı zorluklara şahit olduktan sonra 2 yıldır ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışı yapan Mersinli hayırsever Halil Öz, bu kez Gülnar’da yüzleri güldürdü. Bugüne kadar 300’ün üzerinde tekerlekli sandalye bağışına aracı olan Öz,  19 yaşındaki Muhammed ve 92 yaşındaki Havva teyzeye tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Muhammed’e yaptıkları sürpriz sırasında yaşanılanları aktaran Öz, “Gülnar’ın İsaklar köyünde Muhammed kardeşimiz, 19 yıldır yürüyemiyor. Muhammed 19 yıldır evin içinde yaşıyor ve hiç bir yere gidemiyor, bu nedenle annesi de yanından ayrılamıyor. Bizde hem Muhammed’e, hem de annesine el ayak olmak için yola düştük Muhammed’e araç sürprizi yaptık.  Anne baba ve köy sakinleri heyecanlı idi. Muhammed’e hayırlı olsun diyerek test sürüşünden sonra akülü aracı hediye eden Gülnar ilçesinin sevilen iş insanı Yüksel Çelik ile görüntülü görüşme sağlayarak karşılıklı mutluluklarını paylaştılar” dedi.

92 yaşındaki Havva teyzenin dışarıya çıkmasına vesile olan bağışçı Mehmet Bülbül’e teşekkürlerini dile getiren Öz, “Sürekli dışarı çıkmak istiyorum, komşuları görmek istiyorum diyen teyzemiz artık rahat bir şekilde dışarda gezip komşularına gidebilecek. İstedikleri zaman yatak olabilen tam teşekküllü aracımızla çok rahat edecek” ifadesini kullandı.