Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 26°C
Yağmurlu
Mersin
26°C
Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Demirtaş gibi

Demirtaş gibi
A+
A-

1’nci Amatör Küme play-off maçlarında 3 hafta geride kaldı. Süper Amatör Ligine çıkmak için 10 takımın kıyasıya yarıştığı play-off maçlarını Mersin spor camiası yakından takip ediyor. 10 takımdan sadece 4 takımın Süper Amatör lige çıkacağı play-off maçlarında oynanan 3 haftanın ardından ilk 5 sıra şu şekilde oluştu. Lider Mut İdman Yurdu Belediyespor’un 9 puanı, 2. Erdemli Limonspor’un 7, 3. Silifke Belediyespor’un 7, 4. Binevlerspor’un 5, ve 5. Demirtaşgücü’nün 4 puanı bulunuyor.

SÜPER LİGİ İSTİYOR

Her sezon güçlü bir kadro kuran, Süper lige çıkmak isteyen Demirtaşspor ise bu sezon daha istekli olarak lige başladı. 3 haftanın geride kaldığı play-off maçlarında topladığı 4 puan ile 5’nci sırada yer alıyor. Oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Alt yapıdan gelen oyunculardan oluşan Demirtaşgücü tümüyle kendi imkanları ile maçlara çıkıyor. Demirtşagücü hafta sonu Tarsus’ta Tarsus Kanalspor ile karşılaşacak. Demirtaş ekibi bu karşılaşmayı kazanarak play-off çemberinin içinde yer almak isteyecek.