Dolar 34,0760
Euro 38,0738
Altın 2.841,16
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 29°C

HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR

HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR
A+
A-

Mersin Süper Amatör Ligi geçen hafta yağmur engeline takılmış maçlar oynanamamıştı. Ertelenen 13. hafta maçları ileri bir tarihe ertelenmişti. Futbol İl temsilcisinin açıklayacağı bir tarihte oynanması planlanıyor. Ligde 14’ncü hafta ise hafta içi oynanacak. 2 grupta oynanacak olan maçlar Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak.

 

ZOR HAFTA

A grubunun lideri Anamur Belediyespor yakın takipçisi Homurlu 1951 Spor’u konuk edecek. 6 puan değerinde ki karşılaşma Anamur’da oynanacak. 31 puana sahip Anamur Belediyespor bu karşılaşmayı kazanması halinde puan farkı 6’ya çıkacak. Anamur temsilcisi play-off yolunda büyük avantaj yakalamış olacak.

Konuk ekip Homurlu 1951 Spor’un ise 1 maç eksiği ile 25 puanı bulunuyor. Homurlu temsilcisi kazanması halinde zirve yarışı daha da kızışacak. Maç kaybetmesi halinde ise Toroslar Belediyespor ve Akdeniz Belediyespor’da play-off potasına girecek. Anamur Belediyespor Homurlu 1951 Spor maçı Çarşamba günü saat 14.00’da oynanacak.

 

TOROSLARIN KULAĞI ANAMUR’DA OLACAK

21 puanı bulunan Toroslar Belediyespor Çarşamba günü Boynuincelispor’a gidecek. Ligin zayıf ekibiyle oynayacağı karşılaşma saat 14.00’da oynanacak. Yeşil Beyazlı ekip bu karşılşamadan 3 puan çıkartarak Anamur Belediyespor Homurlu 1951 maçının sonucunu bekleyecek.  Play-off lara 2 takımın gideceği düşünüldüğünde Homurlu’nıun kaybetmesi halinde Toroslar Belediyespor umut tazelemiş olacak.

 

AKDENİZ’DE AKLI ANAMUR’DA

18 puana sahip olan Akdeniz Belediyespor bu hafta en avantajlı ekip. Rakibi Gülnar Belediyespor sahadan çekildiği için oynamadan 3 puana sahip olacak ve Anamur’dan gelecek olan sonucu bekleyecek. Homurlu’nun olası puan kaybı ile Akdeniz temsilcisi de Play-Off için umutlanacak.

B gurubunda hafta içi mesaisinde 3 takım zirveye çok yakın. Lider Mersin Camspor 28 puan ile zirvede yer alıyor. Akdenizgücü 25 puan ile liderin en yakın takipçisi. Son maçlarda arka arkaya aldıkları galibiyetlerle Play-Off potasına giren Çukurova Birlik FK 22 puana sahip.

 

6 PUANLIK MAÇ

B grubunda haftanın maçında lider Mersin Camspor lig ikincisi Akdenizgücü’nü ağırlayacak. 6 puan değerinde ki maç Perşembe günü oynanacak. 28 puanı bulunan Mavi Beyazlı ekip kritik maçı kazanması halinde büyük avantaj yakalayacak. Liderin yakın takipçisi bu kritik karşılaşmada en kötü ihtimalle 1 puan isteyecek. 25 puanı bulunan, mütevazi kadrosu ile zirveyi bir hayli zorlayan Akdenizgücü sahaya önce 3 puan olmaz ise beraberlik alarak Play-Off şansını zora sokmak istemeyecek.

 

LİGİN SÜRPRİZ EKİBİ

Ligde son maçalarını alarak Play-Off’a gitme şansını artıran Çukurova Birlik FK hafta içi mesaisinde ligin güçlü ekiplerinden K.Milliyespor’a gidecek. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşma Çarşamba günü oynanacak. 22 puana sahip olan Çukurova Birlik FK K.Milliye maçını sorunsuz geçmek istiyor. Maç maç bakan Çukurova kendi maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.