Dolar 34,0821
Euro 38,0427
Altın 2.836,59
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Yiğit de korona oldu

Yiğit de korona oldu
A+
A-

Koronavirüs vakalarının yeniden tırmanışa geçtiği bu günlerde Omicron varyantının ortaya çıkması ile virüsün 2 kat daha çabuk yayılması endişe yaratıyor. Birçok alanda olduğu gibi sporda da çok sayıda insanın koronaya yakalanması ‘başa mı dönüyoruz, yeni yasaklar mı geliyor’ endişesi yarattı.

Dünya genelinde 300 milyon kişinin koronavirüse yakalandığı sayının her geçen gün artması ile yeni önlemlerin alınıp alınmayacağının konuşulduğu bu günlerde bir korona haberi de İçel İdman Yurdu’ndan geldi. İçel İdman Yurdu’nun genç basın sözcüsü Halim Yiğit’, yaptırmış olduğu PCR testinin pozitif çıkmasıyla karantinaya girdi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Yiğit, karantina sürecini evde geçirecek.

ETİKETLER: ,