Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 26°C
Yağmurlu
Mersin
26°C
Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 30°C
Çar 30°C

Mersin’de depremzede çocuklara doğum günü sürprizi

Mersin’de depremzede çocuklara doğum günü sürprizi
A+
A-

Mersin’in Bozyazı ilçesinde deprem felaketi sonrasında Orman İşletme Müdürlüğü misafirhanesi ve bir otele yerleştirilen depremzede çocuklara kaymakamlık tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, beraberinde eşi Gül Topsakaloğlu ile birlikte deprem sonrası Orman İşletmesi misafirhanesi ve bir otele yerleştirilen depremzede aileleri ve çocuklarını ziyaret ederek doğum günü sürprizi yaptı, onlarla birlikte pasta kesti. Çeşitli gösterilerin de yer aldığı doğum günü etkinliğinde mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara kaymakam ve eşi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Yapılan sürprizle çocuklar gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi. Depremzedeleride kaldıkları yerlerde ziyaret eden Kaymakam Topsakaloğlu ve eşi Gül Topsakaloğlu, afetzede ailelerle uzun süre sohbet ederek herhangi bir istek ve sıkıntılarının bulunup bulunmadığını sordu. Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Bozyazı Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin, SYDV Müdürü İmran Şeref, Bozyazı Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Adem Veyis de katıldı. (İHA)