Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
27°C
Parçalı Bulutlu
Pts 28°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 30°C

AKDENİZ’İN YENİ GÜCÜ

Alt yapıya ayrı bir önem veren Akdenizgücü’nde, Kerem Can Meşe Gaziantepspor’a transfer olurken, Ahmet Bayram Alanyaspor’a, göndererek kısa sürede büyük iş yaptı. Alt yapının mimarlarından olan genç teknik adam İbrahim Yıldırım yaptığı açıklamada “Bu daha başlangıç” dedi.

AKDENİZ’İN YENİ GÜCÜ
A+
A-

Mersin Süper Amatör Ligde kendi yağı ile kavrulan Akdenizgücüspor alt yapısının meyvelerini almaya başladı. Alt yapıya ayrı bir önem veren Akdenizgücü ilk olarak alt yapıya İbrahim Yıldırım’ı getirmişti. Akdeniz bölgesini tarayan Akdeniz ekibi yaklaşık 700 civarında gencin futbol topuyla buluşmasını sağladı. Genç yeteneklere öncelik veren Mavi Beyazlı ekip bunun karşılığını yavaş yavaş almaya başladı.

Alt yapıdan yetişen Kerem Can Meşe Gaziantepspor’a transfer olurken, Ahmet Bayram Alanyaspor’a, göndererek kısa sürede büyük iş yaptı. Alt yapının mimarlarından olan genç teknik adam İbrahim Yıldırım yaptığı açıklamada “Bu daha başlangıç. Yıldırım Akdenizgücüspor bu bölgenin gençlerine futbol imkanı sunuyor, gençlerimizi sokak köşelerinden, madde bağımlılığından koruyor. Amacımız sadece futbol dersi vermek değil.

Onları topluma, hayatın gerçeklerine de hazırlıyoruz. Çocuklarımıza spor yapma imkanı sunuyoruz. Üstelik bunu bir çok takımın yüksek aidat alarak yaptığı yerde biz ücretsiz yapıyoruz. Tümüyle başta başkanımız Mehmet Turan olmak üzere tüm yönetim ve spor severlerin desteği ile gençlerimize kendilerini kanıtlama, gösterme fırsatı veriyor” dedi.