Dolar 34,0821
Euro 38,0427
Altın 2.836,59
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

TOBB’UN TARSUS’A YAPTIRDIĞI OKUL EĞİTİME HAZIR

TOBB’UN TARSUS’A YAPTIRDIĞI OKUL EĞİTİME HAZIR
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin “81 İl’e 81 Okul” Projesi kapsamında Tarsus’a yaptırdığı mesleki okulun inşaatı tamamlandı. Geçici kabulü yapılan okul yeni eğitim dönemine hazır. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya inşaatı tamamlanan okulu ziyaret ederek, teknik ekipten bilgi aldı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsası’nın ortak girişimleri sonucu, TOBB’un Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre etmek ve iş dünyasının nitelikli elaman ihtiyacını gidermek amacıyla ülke genelinde yürüttüğü “81 İl’e 81 Okul” Projesi kapsamında, Tarsus’a kazandırdığı okul inşaatı tamamlandı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Uygulama Müdürü Haluk Altuntaş başkanlara bilgi vererek okulun yeni eğitim ve öğretim dönemi için hazır bulunduğunu söyledi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, Tarsus’a donanımlı bir okul kazandırmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ‘’Desteklerinden dolayı Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere TOBB Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz. Bu proje gerçekten çok önemli ve özel bir proje. Okulumuz öğrenci kabulüne hazır. Tarsus’a ve iş dünyamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

24 DERSLİK VAR

Tarsus’un Kemalpaşa Mahallesi’nde 24 derslikten oluşan okulda fizik ve kimya laboratuvarları, çok amaçlı konferans salonu ve idari bölümler mevcut. 6 bin metrekareden fazla kapalı alanda hizmet verecek okulda bine yakın öğrenci eğitim görecek.

ETİKETLER: , ,